Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 43, PIHVIVIIKKO

Maanantai
22.10.



  • Porsaanleikettä (L) kermakastikkeella (G) ja salvialohkoperunalla (M,G)
  • Kreikkalaista parmankinkkupastaa (L)
  • Broiler-juustokeittoa (L,G,VH)
  • Juusto-rucolasalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka: mansikkakiisseliä (M,G)
Tiistai
23.10.



  • Porsaan grillipihviä juusto-yrttikastikkeella (L,G) ja valkosipuliperunoilla (M,G)
  • Broilerifileetä aura-ananaskastikkeella (L,G,VH) ja riisillä (M,G)
  • Fenkoli-perunasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Brie-viikunasalaattia (L,G,Vege, sis. pähkinää)
  • Jälkiruoka: suklaamoussea (L,G)
Keskiviikko
24.10.



  • Metsästäjänleikettä (L, saa G, saa leivittämättömänä) perunasoseella (G)
  • Silakkapihvejä (L) kermaviili-majoneesikastikkeella (L,G,VH) ja perunalla (M,G)
  • Borssikeittoa ja smetanaa (L,G,Vege)
  • Appelsiini-juustosalaattia (L,Vege)
  • Jälkiruoka: appelsiinikiisseliä (M,G)
Torstai
25.10.



  • Porsaan grillipihviä pippurikastikkeella (L,G,VH) ja perunoilla (M,G)
  • Pekoninakkeja (L,G) sinappi-kermakastikkeella (VL,G) ja juuressoseella (L,G)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G)
  • Pekoni-munasalaattia (L,G,)
  • Jälkiruoka: pannukakkua ja hilloa
Perjantai
26.10.



  • Porsaan leikettä viherpippurikastikkeella (L, saa G)
  • Pulled-porkkiusausta (L,G)
  • Chilistä porkkanasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Aura-Katkarapusalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka: kahvia ja piparia