Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 3

Maanantai
14.01.



  • Pyttipannua ja paistettu kananmuna (L,G)
  • Sinappisilakoita (L,G) keitetyillä perunoilla (M,G)
  • Purjo-perunasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Broiler-ceasarsalaattia (L, kastike sis. silliä)
  • Jälkiruoka: marjakiisseliä (M,G)
Tiistai
15.01.



  • Kinkku-jauhelihamureketta (L, erä G) rosepippurikastikkeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Naudanlihakastike (M,G) ja riisi (M,G)
  • Siskonmakkarakeittoa (M,G)
  • Juustosalaattia (M,G)
  • Jälkiruoka:puolukkavispipuuroa (M)
Keskiviikko
16.01.



  • Porsaan grillipihviä (M,G) aurajuustokastikkeella (L,G) ja valkosipuliperunoilla (M,G)
  • Broiler-Kookos wokkia riisillä (M,G)
  • Juustokeittoa (L,G,Vege)
  • Tomaatti-couscoussalaattia graavilohella (L)
  • Jälkiruoka:appelsiinikiisseliä (M,G)
Torstai
17.01.



  • Jauhelihakastike a´la italia (M,G) ja pastaa (M)
  • Broilerifilee tuorejuusto-tomaatti basilika
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G)
  • Pepperonisalaattia (L,G)
  • Jälkiruoka:pannukakkua ja hilloa
Perjantai
18.01.



  • Porsaanleikettä uunitomaatilla (M, saa G)
  • Romanapastaa (metvurstia, L)
  • Bataattisosekeittoa (L,G,Vege)
  • Pekoni-munasalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka: kahvia ja piparia,hedelmä