Salon Patarouvan lounaslista, Viikko 8

Maanantai
18.02.



  • Lihapullia (L) pippurikastikeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Lämminsavulohikastiketta (L,G) pastalla (M)
  • Porkkanasosekeittoa (L,G,Vege)
  • Tomaatti-mozzarellasalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka: mansikkakiisseliä (M,G)
Tiistai
19.02.



  • Jauhelihatortillaa (M) riisillä (M,G) ja lisäksi tortillalettuja (L)
  • Kievinkanaa (L) curry-kastikkeella (G) ja riisillä (M,G)
  • Aurajuustokeittoa (L,G,Vege)
  • Kinkku-meloonisalaattia (L,G,VH)
  • Jälkiruoka: sitruunamoussea (G)
Keskiviikko
20.02.



  • Höyrynakkeja kastikkeella (L,G) ja perunasoseella (G)
  • Kinkkukiusausta (L,G)
  • Kasvissosekeittoa (L,G,Vege)
  • Pasta-tonnikalasalaattia (M)
  • Jälkiruoka:marjoja kinuski/vaniljakastikkeella (L,G)
Torstai
21.02.



  • Valkosipuli-timjamimarinoitua broilerinfileetä ja riisiä (M,G)
  • Pyttipannua ja paistettua kananmunaa (L,G)
  • Hernekeittoa ja sipulia (M,G,VH)
  • TexMex-kasvissalaattia sipulirenkailla (L)
  • Jälkiruoka: pannukakkua ja hilloa sekä kermavaahtoa
Perjantai
22.02.



  • Porsaanleikettä (L) kermakastikkeella (L,G)
  • Kebabkastiketta (M,G) riisillä
  • Kirjolohikeittoa (L,G)
  • Raejuustosalaattia (L,G,Vege)
  • Jälkiruoka:kahvia ja piparia